fredag 10 maj 2013

Resor och resor

På måndag ska jag åka till Birmingham. Ska med premiärturen med British Midland från Landvetter. Blir där några dagar med fullt program. Har verkligen ingen aning om hur Englands näst största stad ser ut och det ska bli så kul att lära mig mer.

Jag kommer att instagramma på Resia Sverige.

I slutet av maj åker Ö och jag en vecka till Nice. Hyrbil är bokat och vi ser fram emot en vecka med turer till både bergen, små byar och strandhäng!

Sommarsemestern blir kort och vi längtar till Grekland. När vi frågar våra säljare om de kan dela med sig av några "pärlor" är det många som nämner Parga. En vecka är bokad i juli!

Nästa resa som är bokad är Nerja på spanska solkusten. Även där ska hyrbil bokas. Tänker Grenada med Alhambra, Gibraltar och eventuellt Sevilla.

Har nog aldrig haft så många resor bokade men förra året blev det knappt en enda så längtan är stor!!!


6 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Nerja var vi i för två år sen. Jag tyckte jättemycket om staden! Den var mysig och lagom stor och folk och liv och rörelse och fin strand och bra vatten och ja, jättefint! Åker gärna tillbaka när vi kan åka utan barnen :)

Anonym sa...

Maggan, Parga är helt underbart. Ta en powerwalk i olivlundarna tidig morgon till Lichnos Beach. God och prisvärd mat. Missa inte en utflykt till Albanien, mycket intressant. Rapport Lissabon kommer, har inte hunnit. Snart London med döttrana, Mallorca i juni och höjdpunkten i sept, flyger in till Nice för att bo med några tjejkompisar varav en har hus i omgivningarna. Därefter ska vi cykla mellan vingårdarna i Provence och Vent Monteux. Kanske ngt för bloggen!? Kram Kristin

Librarybeth sa...

Alltsammans låter som utmärkta platser att undersöka närmare!!!

hallinbloggar sa...

Librarybeth: Så härligt med resor! Det blir dokumenterat i bloggen!

hallinbloggar sa...

Kristin: det är ingen fara! Ta det när du hinner. Åh, du har ju också så mycket härligt att se fram emot. Det behövs! Tar gärna emot inlägg om det också. Vi kan väl höras på telefon en dag närmar är tillbaka. KRAM tillbaka!

hallinbloggar sa...

Keep Calm: Åh, vad kul att höra. Det är många som har sagt det och det känns ju bra! Ok, så det är ett vuxenställe : ) Passar oss!!