fredag 21 februari 2014

Öde

Ja, här en aning öde kan man säga! Dagarna går i 190 och inte mycket tid finns över för tillfället. Men jag trivs bra med pendlingen som pågår några veckor till.

Har ju redan skrivit om vår resa till Piemonte och Cinque Terre med vin, vandring och välmående som ett passande 50-årstema : ) Nu vill det sig inte bättre än att en jobbresa till Marocko dykt upp. Som jag längtat dit. Speciellt till det stora torget, Jemaa el-Fna som fångat ur Tusen och en natt. Fin-fina shoppingfynd och härlig stämning. Gissar att en hel del andra sevärdheter står på agendan. Allt kommer uppdateras i resebloggen.Inte nog med det. New York i maj är också bokat så nu är plånboken stängd för ALLA inköp. Ni vet ju att jag skriver om resor hela dagarna och det är omöjligt att inte lockas av allt!

Några saker har dock slunkit emellan. Den här tröjan för ynka 199:- kunde jag inte motstå. Köpte den i stor storlek för en slappare stil!


Helgen bjuder på trevligheter med middag ute som var en present sedan bröllopet. På söndag är det "50-årsfest" innan jag packar för en vecka i Stockholm.

Ska också rensa ut en del under morgondagen för att lägga upp auktioner på Tradera. Älskar Tradera och hela grejen att andra kan glädjas åt de kläder som jag tröttnat på och jag kan få glädjas av kläder som andra tröttnat på!

6 kommentarer:

Spader Madame sa...

Härligt med resor!

IngelaMolly sa...

Sicket härligt liv du lever! Här måste plånboken också vara stängd då jag gått ner i arbetstid för att studera.Den där tröjan har jag dock svårt för att låta bli ;) Tillbaka och bloggar igen Om IngelaMolly istället för Mollysmix. Kram!

tina sa...

Har beställt tröjan då jag inte varit på stan på evigheter. Ser fram emot den väldigt mycket liksom dina traderaauktioner. Gillar ju din stil skarpt :)

Och marocko - låter underbart!

Fliselin sa...

Härligt med alla resor! Jag älskar att resa men tyvärr blir det för sällan... Gillar ju din stil, hur hittar jag dina annonser på Tradera?. Brukar både köpa och sälja där, superbra!

Anonym sa...

ÅHHHH Cinque Terre var vi i i förra året! Så underbart och fantastiskt! En riktig höjdare. Vandrade på dagarna och hade det riktigt mysigt på kvällarna. Hur länge blir du i Stockholm?
Kram Marie

hallinbloggar sa...

Spader Madame: Visst är det!!

IngelaMolly: Så kul att du ör tillbaka Ingela. Ska genast pin på din blogg och bokmärke den! Välkommen tillbaka! Vilket underbart beslut att plugga igen! Måste vara underbart med att sätta sig i skolbänken och bara få lära sig en massa nya saker!

Tina: Jag ska lägga upp en länk! Ja, den tröjan kommer helt klart bli en favvo! Men jag tog en stooor. Kände att jag ville ha det så!

Fliselin: Jag älskar ju Tradera och både köper och säljer där. Så perfekt! Jag återkommer! Ja, visst är det härligt att resa. Jag har ju jobbat med detta i 26 år och har haft förmånen att få resa mycket!

Karusellgrell: Ah, ni har varit där. Har längtat i evigheter och det ska bli så mysigt! En present för Cissan, Lena och mig när vi fyllde 50! En månad till ska jag pendla. Det är OK men jag är ju en hemmaråtta!